Indya Moore ønsker, at du skal redde denne ikke-binære kunstners liv ved at donere knoglemarv

Positur Skuespilleren Indya Moore udsendte et presserende opkald på Instagram sidste fredag ​​og bad følgere om at tilmelde sig knoglemarvsregistret Be The Match . Opfordringen til handling kom som en personlig bøn til støtte for Moores nære ven, Han sov med hovedet , en ikke-binær aktivist og skribent baseret i Syd-L.A., der kæmper mod leukæmi.



I fredags tog Moore til Instagram Live for at filme en svabsession for Be the Match-registret, og opfordrede andre til at deltage og øge bevidstheden om Nehandas kamp.

Vær med til at støtte bevarelsen af ​​Walelas dyrebare liv, som tilfældigvis også er en sort transfemme, sagde den 25-årige. På grund af deres race har de kun 23 % chance for at finde et match.



Nehandas leukæmi modstår konstant forskellige typer kemoterapi, hvilket gør deres søgen efter en donor så meget mere afgørende.



Moore bønfaldt for LGBTQ+-fællesskabets medlemmer om at deltage i kampen og hjælpe immunkompromitterede kunstnere som Nehanda med at bekæmpe den ekstra undertrykkelse af at blive marginaliseret inden for det medicinske etablissement. Mød venligst op til Walela, fortsatte Moore. [...] Jeg opfordrer kraftigt alle til at ansøge.

Instagram indhold

Dette indhold kan også ses på webstedet det stammer fra fra.

Siden Moores opslag, og med hjælp fra Nehandas queer-fællesskab (inklusive queer-ikonet og sangeren Kehlani) har mere end 5.000 mennesker tilmeldt sig registreringsdatabasen til støtte for L.A.-kreativet.

Twitter indhold



Dette indhold kan også ses på webstedet det stammer fra fra.

Be The Match-registret bruger frivillige donorer til at skabe et potentielt match for patienter med behov for en marvtransplantation. Selvom queer mænd har forbud mod at donere blod, medmindre de har været i cølibat i tre måneder, der er der ingen henstandsperiode for LGBTQ+ marvdonorer.

Det er dog ikke altid nemt at finde et match. Nehanda var kun i stand til at finde én match i en pulje på 35 millioner donorer, og den kamp har siden udskudt donationen, hvilket efterlader Nehanda stadig med behov for en donor. Ifølge Be The Match har sorte patienter kun 23 % chance for at blive matchet, sammenlignet med 77 % chance for hvide patienter.

Forskellen i den statistik ... er et bevis på det konstante [bullshit], som sorte mennesker står over for, når det kommer til det medicinsk-industrielle kompleks, fortalte Nehanda dem . Overalt hvor vi vender os, bliver vi ikke støttet. Du har en mindre chance for at komme ud i live i alle disse situationer.

Nehanda, en samfundsarrangør og forfatter, hvis arbejde har optrådt i Teen Vogue , The Guardian , Nylon , Vice , og SELV magazine, har været åben om deres kamp med leukæmi i kølvandet på COVID-19-krisen. I en marts indlæg for Medium Nehanda sagde, at det at være immunkompromitteret betyder, at de ikke kan arbejde fuld tid: Det er indlysende, at et kapitalistisk system ser mig som disponibel på daglig basis til at begynde med.



Sorte mennesker fortjener overlevelse, tilføjede Nehanda i en e-mail. Mere end overlevelse, vi fortjener støtte og ved, at vi har de samme odds for stadig at være her.

Dette er ikke første gang, Moore har talt op imod anti-LGBTQ og anti-sort marginalisering: Udnævnt til en af ​​2019s mest indflydelsesrige personer af Tid magasinet, har modellen og advokaten været åbenhjertig om problemer, der plager det queer BIPOC-samfund, herunder operationer uden samtykke udført på interseksuelle spædbørn og øget politiarbejde af sorte mennesker i kølvandet på COVID-19-pandemien.

For nylig Moore sluttede sig til deres Positur medspillerne Mj Rodriguez og Angelica Ross ved at udråbe Emmy-priserne for at snubbe showets trans-cast-medlemmer for andet år i træk. Selvom Billy Porter, der spiller emcee Pray Tell, vandt en Emmy sidste år, er Moore, Rodriguez og Ross endnu ikke blevet nomineret for deres roste arbejde.

Nehanda sagde, at de håber, at andre LGBTQ+-personer følger Moores eksempel ved at bruge deres platforme til at tale for andre.

Jeg tror, ​​det er vigtigt for folk, der har indflydelse, at bruge det for at sikre vores overlevelse, sagde Nehanda. Indya viser, at der er alle disse forskellige måder, du kan bidrage til at gøre nogens liv bedre.

Voksne mellem 18 og 44 år kan tilmelde sig Be The Match Registry gratis, uanset køn eller seksuel orientering . For at deltage skal du sende en sms til itswalela til 61474 eller besøge https://join.bethematch.org/itswalela at udfylde et kort spørgeskema og få et svaberkit sendt hjem til dig.